lauantai 11. elokuuta 2012

Muffinssien makuinen lauantai

Tänään innostuin leipomaan, josko saisimme vieraita kylään. Kinuskikissan reseptejä selattuani päädyin Daim-suklaamuffinsseihin. Ja olihan ne taivaallisen herkullisia. Lopuksi vielä sihdillä tomuttelin tomusokeria pintaan. Eräänlainen arjen helmihän tämäkin on.....


.

Tilaamani kankaat Sampsukasta ovat tulleet, ja tänään pääsen leikkaamaan kankaita, ja ehkä jo ompelemaankin ehdin. josko tyttö sittenkin saisin koulun alkamispäiväksi uuden tunikan. Saapas nähdä....

1 kommentti:

  1. Sulla on täällä blogi täynnä ihanuuksia! <3

    Nappirannekorujen idean nappasinkin heti itsellekin muistiin, se nimittäin tulee ratkaisemaan aika monta joululahjaongelmaa tänä vuonna... :)

    Ja niin herrrrkullisen näköisiä muffinsseja! Mä en ikinä jaksa koristella omia muffinssia, vaikka noin niistä kyllä tulisi paljon kivemman näköisiä. Ehkä ens kerralla... Kokeileppa samoja pätkis-suklaalla, takaan että vievät nekin kielen mennessään, nam!

    Hih, hurahdit sitten sinäkin tildailuun! :) Varo vain, sillä kun annat sille pikkusormen, niin pian huomaat olevasi täysin koukussa. Nimimerkillä, kokemusta on... ;)

    Minun piti hommata itselle ihan sitä varten google-tili, että pääsen kommentoimaan sun blogiin! :) Ja koitetaanpa nähdä pian taas "livenäkin", ettei yhteydenpito jää vain blogien varaan.

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3