sunnuntai 5. elokuuta 2012

Huopahelmeilyä

Eilen tuli pakottava tarve tehdä käsillä jotain, samalla kun olympialaiset pyöri televisiosta klo 22 jälkeen. Otin esiin vanhan huopahelmipallero korun, jonka olen messuilta ostanut. Koru ei sellaisenaan toiminut mielestäni, eikä sitä näin ollen tullut juuri pidettyäkään. Huomasin Suuren käsityölehden sivulla, jonkun mainoksen nurkassa huopahelmikorun, josta otin mallin omaan koruuni.

Korussa on siis huopahelmiä, villapallosia, jotka on pujotettu koruvaijeriin. Huopahelmien väleissä puristushelmiä estämässä huopahelmien vaeltelua. Lukko ja lukkorengas ovat korumetallia. Mielestäni huopahelmien värisävyt ovat ihanat. Sama koru siis tummempaa ja vaaleampaa taustaa vasten. Hieman värisävyt näyttäytyvät eri taustaa vasten erilaisina. Tummin helmi ei ole musta, vaan aivan tumman vihreä.




Samalla kokeilin saman lehden nurkassa olleen avaimenperä-mallin tekemistä. Aikamoinen "toukka" tuosta tuli, mutta katsotaampas, josko se eksyisi jonkin avaimen mukaan kulkemaan.




Toukkamaisen ulkomuodon vuoksi muokkasin vielä, ja tässä samasta avaimenperästä lyhennetty versio. Saas nähdä mikä versio tulee käyttöön.



(Kirja, joka korun taustalla näkyy on: Karin Slaughterin uusin kirja Pettävä hiljaisuus. Juuri luen kyseistä kirjaa, ja hyvä on!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Kiitos kun kommentoit <3