tiistai 25. syyskuuta 2012

Syyskuun aarteita ja helmiäkin II

Jostain syystä Samsung Tab ei suostu yhteistyöhön, ja siksi eri otsikoiden alla näitä :)

Seuraavassa käsikoru siskolle. Helmiäistä, lasihelmiä ja lukko-osat korumetallia.

Tähän tein kaulakorunkin hopeoiduin kuparilankalinkein, mutta se ehtikin häippästä jo omistajansa mukaan ennen kuvausta. Lisäämpäs sen tänne kun saan kuvan napattua ohikulkeissa ;)






Ja tässäpäs sitten jo aiemmin vilahtanut Lada-paita kerrottuna kolmella :)



Ja vielä Metsolan tummanturkoosista joustofroteesta, ja mustasta resorista väkerretyt pökät pojille. Kaavana käytin Ottobren jonkin ulkohousun tms:n kaavaa muokattuna tietty kovastikin. Päivitämpäs sen nimen tähän kun se eteen taas tupsahtaa.


3 kommenttia:

  1. Onpas ikävä kuulla, että teillä sairastetaan. :( Meilläkin Pikkumies sai juuri lääkekuurin korvatulehdukseen ja toivon hartaasti, että tämä jäisi syksyn/talven ainoaksi. Viime vuonnahan oltiin näihin aikoihin korvien putkituksessa...

    Mutta ihania koruja olet saanut kyllä tehtyä kaiken sairastelunkin keskellä! Etenkin nuo huopapallokorut on minun mieleeni, kun niissä on jollain tavalla ripaus leikkisyyttä mukana. :) Ois kyllä ihana kokeilla itsekin, mutta korttiaskartelujen, minijuttujen, ompelun, virkkauksen, neulonnan... lisäksi ei taida kyllä enää löytyä yksinkertaisesti aikaa hurahtaa vielä koruiluunkin. ;)

    Pikaista paranemista, ystäväiseni!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kirjoittelit! Meillä O:lla oli vasta korvatulehdus, ja jos nyt uusii, niin harkitsevat kai putkitusta... Nyyh! Toivotaan et menis nyt hyvin ohi. Tsempit sinnekin pikkumiehelle!
    Nuo huopapallokorut on muuten nopeita tehdä.... Mutta ymmärrän kyllä sisäisen kaaoksen kun haluis tehdä vähän kaikkea. Mulla olis listalla taas kaulureita, laukkuja, kukkaroita, huiveja, tunikoita, paitoja, pikkuhousunkin kaavat löysin, niin ajattelin kokeilla kangasjämistä tehdä typylle pikkareita :-) Saapa nähä mitä niistä tulee. Ja tuo joulukin alkaa hengittää niskaan, ihanaa kyllä, mut sit jää omat ompelut vähemmälle ku tehdäänkin muille. Mutta iloahan lahjan tuottaminen antaa kyllä aina moninverroin.

    Toivottavasti nähdään pian!

    VastaaPoista
  3. Siis lahjan antaminen piti sanoman....

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3