torstai 15. marraskuuta 2012

Itselle ja tytölle

Vihdoin ja viimein sain tehtyä itselleni ihka ensimmäisen vaatteen itse, jos yläasteen käsityötunnilla tehtyjä vaatteita ei lasketa. Kokeilin Ottobren Bohemianneuletunikan kaavaa. Suunnitelmissa oli singoalla-tyyppinen tunika, ja tuosta Bohemian tunikasta sai sen hyvin muunneltua. Kaava löytyy siis Ottobre Woman lehdestä numerosta 5/2009. Taskuja en siis tehnyt, ja kuminauhalla rypytin pääntien ja hihansuut. Kangas on löydetty Eurokankaan palalaarista. Ihan kiva!



Tytölle tein Gekko kukkakankaan jämistä hipstersit. Kaavan piirtelin itse toisista pikkareista. Aika söpöt tuli, kangas on niin suloista. Kankaan ostin kangashamsuista. Kankaasta on tehty jo puolivalmis singoalla miehensiskontytölle, mutta siitä lisää myöhemmin.



2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo tunika! :)
    Usko tai älä, mutta minäkin olen selaillut viime aikoina Suuri Käsityö - lehtiäni kivaa pitkä- tai puolihihaisen tunikan kaavaa etsien. Nyt pöydällä jäljellä enää kolme parasta, joista yhdistelemällä saan juuri sellaisen tunikan kuin olen ajatellut ... mutta kun juuri tuo kaavojen yhdistely, muuttelu ja piirtäminen on niin työlästä! :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana! Olen myös etsinyt pitkähihaisen perustunikan kaavaa kovasti itselleni, mutta myös tytölle. Ei oikein oo löytynyt vielä mieleistä. Jospa joskus hyödyntelen nuo sinun muokkaukset ;)

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3