perjantai 24. elokuuta 2012

Väkertelyä kotioveen

Olen jo pidempään kaivannut uuden kotimme ulko-oveen jonkinmoista tervetulotoivotusta, tai merkkiä meidän kodista. Sopivaa ei ole valmiina tullut kohdalle, niinpä väkertelin sen itse. Tällaiset värkit hain Sinooperista (valmis kranssi, vihertävän-valkoruutista nauhaa, sekä Tilda tuotteisiin kuuluvan puisen "Home"-merkin). Ja kuvassapa valmis tuotos. Minä pidän yksinkertaisista asioista, ja senpä vuoksi koristekin kauniissa yksinkertaisuudessaan. Ensin ajattelin helmiä lisäillä vielä kimaltelemaan sinne tänne kranssia, mutta ehkä sitten olisi jo ollut minun makuuni liikaa tavaraa...?? No saapa nähdä josko joskus kokeilen sitäkin.



2 kommenttia:

  1. Ihan sinun näköinen kranssi - yksinkertaisesti kaunis! :) Minäkin olen totaalisen kyllästynyt meidän ovessa roikkuvaan kranssiin, inspis ja idea uuden tekemiseen on vain vielä hakusessa. Ja söpö tuo edellisen postauksen autopaita! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Jaana! Kiva ku pääset kommentoimaan :D Tähän oli ensin ajatus tulla sellainen tilda-lintu talon paikalle, mutta se on vielä tuolla kangaspinkassa se kangas nimittäin.... Eikö teillä sellainen ollutkin? No josko se joskus valmistuu, niin testaillaan sitä sit tuohon talon paikalle... Kangas on ihanaa pikkukukkaista Tildaa <3

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3